İletişim Formu

Formu tıklayın, bilgi almak istediğiniz konuyu seçin ve iletişim bilgilerinizi bırakın; biz sizi arayalım.

İletişim Formu

Kanada Vizesi


Kanada vizelerinde 6 ay altı ziyaretler Geçici Ziyaret vizesi olarak geçmektedir.

Öğrenci vizelerinde 6 ayın üzerindeki programlar "Study Permit" kapsamındadır ve öğrenciler vizelerini Kanada'da iken uzatabilirler. Bu vize tipi sadece okuma hakkı verir.

Akademik eğitim alacak öğrencilerin çalışma hakkı da bulunmaktadır.Dil okulu öğrencilerinin çalışma izni bulunmamaktadır.

Kanada Öğrenci  Vizesi Gerekli Evraklar


Ortak Evraklar

  • En az 1 yıl geçerli pasaport, en az 2 sayfası boş olmalıdır. (Yeni pasaport başvuruları 2 adet fotoğraf ve nüfus cüzdanınızın aslı ile birlikte ikamet ettiğiniz nüfus müdürlüklerinden yapılmaktadır).
  • Varsa eski pasaportlarınız
  • 2 adet son 3 ay içinde çekilmiş 3.5 X 4.5 cm beyaz fonlu vesikalık fotoğraf
  • Başvuru Formu (Tarafımızdan yapılacaktır)
  • Okul kabul mektubunuz (Tarafımızdan alınacaktır) 
  • Niyet mektubu (Eğitim alma sebepleriniz ile ilgili – tarafımızdan kontrol edilecektir)
  • Vize başvuru ücreti 100 CAD (6 Ay ve altı programlarda), 150 CAD ( 6 Ayın üzerindeki programlarda) 81 CAD vfs servis bedeli
  • 18 yaş altındakiler için anne ve baba tarafından izinli noter onaylı muvafakatname.
  • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği (edevletten alınabilir)
  • Askerlik tecil/ tescil belgesi
  • Arşivli Sabıka Kaydı (edevletten alınabilir)
  • Daha önce dil eğitimi aldı iseniz özel kurslar veya hazırlık eğitimi belgeleri
  • Ebeveynler masraflarınızı karşılıyorsa sponsor yazısı
  • Yolculuğunuzu finanse edecek kişinin finansal kapasitesini gösterir evraklar : tapu,ruhsat, banka hesap dökümleri (bakiye olmalı),
  • Kira geliri varsa kira kontratı ve kiranın yattığı banka hesabının son 3 aylık dökümü ( banka imza ve kaşesi ile)

Ek olarak Durumunuza Göre :

ÖĞRENCİLER

  • Öğrenci Belgesi ( İngilizce alınmalıdır)
  • Mezunsanız diplomanızın kopyası, mezuniyet belgesi kopyası
  • Yolculukta olacağınız süre resmi tatil günlerine denk gelmiyorsa okulunuzdan izin yazısı
  • Ebeveynlerin durumuna göre gerekli evraklar (aşağıdaki başlıklara göre seçiniz)
  • *18 yaş altı öğrencilerin anne ve baba tarafından izinli noter onaylı muvafakatname getirmeleri gerekmektedir.

İŞVERENLER

  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhası (güncel)
  • Faaliyet Belgesi (güncel)
  • Ticaret Sicil Gazetesi fotokopileri
  • Antetli Kâğıda Dilekçe (Bir örneği tarafınıza iletilecektir)

ÇALIŞANLAR

  • Antetli Kâğıda İmzalı İzin Yazısı (imzalı- kaşeli, antetli kağıda)
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhası (güncel)
  • Faaliyet Belgesi (güncel)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopileri
  • Maaş Bordrosu son 3 aylık (imzalı ve kaşeli),
  • SGK işe giriş bildirgesi
  • SGK hizmet dökümü (e-devletten alınabilir)

EMEKLİLER

  • Emekli olduklarına dair belge (e-devletten alınabilir)
  • Son 3 aylık emekli maaşının yattığı hesap dökümü (banka imza, kaşe& imza sirküleri)

MEMURLAR

  • Çalıştığınız Kurumdan Görevinizi Belirten Çalışma ve İzin Yazısı
  • Kurum Kimlik Kartı Fotokopisi
  • Son 3 Ayın Maaş Bordrosu (imzalı ve kaşeli)
  • SGK işe giriş bilgirgesi
  • SGK Hizmet Dökümü

AVUKAT, DOKTOR, ECZACI veya MİMAR İSENİZ

  • İmza beyannamesi fotokopisi
  • Vergi levhası fotokopisi (güncel)
  • Bağlı Bulundukları Odadan Yazı
  • Doktorlar.....................................TABİPLER ODASINDAN
  • Avukatlar....................................BARODAN
  • Mimar&Mühendisler ..................MİMARLAR VE MÜHENDİSLER ODASINDAN
  • Maddi durumu gösteren belgeler
  • Meslek Kartı Fotokopisi

ÇİFTÇİLER

  • Mesleki Çiftçilik Belgesi (İlçe Tarımdan temin edilebilir)
  • Mesleki ÇSK Belgesi (Ziraat Odasından temin edilecektir)
  • Çiftçilikten gelir elde ettiğinize dair faturalar ve makbuzlar

<p>Kanada&apos;da eğitim g&ouml;rmek isteyenler, &ouml;ncelikle Kanada&apos;da okuyacakları okuldan kabul evraklarını almış olmalıdır. Eğitim s&uuml;releri 6 aydan fazla olan &ouml;ğrencilerin study permit,/ &ouml;ğrenci vizesi alması gerekmektedir. Kanada vize başvuruları dikkatlice hazırlanması gereken uzun bir prosed&uuml;re sahip. Bu alanda &nbsp;Kanada vize başvuruları i&ccedil;in bizden tam destek alabilirsiniz. Dil okulu kaydını yaptığımız &ouml;ğrencilerimiz bizden &uuml;cretsiz vize danışmanlığı almaktadır.&nbsp;</p><p><br></p><p>Okuldan evrakları gelen ve vize başvurularını profesyonel bir şekilde ger&ccedil;ekleştirmek isteyenler bizden danışmanlık hizmeti alabilirler, detaylı bilgi i&ccedil;in bizimle irtibata ge&ccedil;meleri yeterlidir.</p><p><br></p>

<p>Kanada vize başvuruları maksimum 15 g&uuml;nde sonu&ccedil;lanmaktadır.</p>

Kanada&apos;da akademik eğitim alıyorsanız lisans, lisans&uuml;st&uuml; veya diploma programları gibi bu s&uuml;re zarfında yasal &ccedil;alışma izniniz olmaktadır. Dil eğitimi almak i&ccedil;in giden &ouml;ğrenciler, Genel İngilizce, İş İngilizcesi, Sınav Hazırlık gibi programlara katılacak &ouml;ğrencilerin yasal &ccedil;alışma izni bulunmamaktadır.

<p>Eğer 6 Ay veya &nbsp;&uuml;zerinde bir programa kayıtlı iseniz &ouml;ğrenci vizesi alma hakkınız vardır ve vizeniz Study Permit - &Ouml;ğrenci vizesi olarak gelecektir.&nbsp;</p><p>Kanada&apos;daki &nbsp;programınızın bitmesine en az 1 ay kala Kanada&apos;dayken vizenizi kolaylıkla uzatabilirsiniz. Uzatım işlemlerini yaparken &ouml;ğrencilik durumunuzla ilgili şartları ihlal etmemiş olmanız &ouml;nemlidir.</p><p>Vize uzatma işlemlerinizde vize kalış stat&uuml;s&uuml;n&uuml; değiştirebilir, eğitim g&ouml;rd&uuml;ğ&uuml;n&uuml;z bir alandan başka alana ge&ccedil;iş yapabilirsiniz. Kanada vizenizi uzatma işlemlerinizi programınız bittikten sonra ger&ccedil;ekleştirmeniz halinde başvurunuzun onaylanmama riski bulunmaktadır.&nbsp;</p>

<p>Kanada vize başvuruları titizlikle hazırlanması gereken başvurulardır. Kanada vizesi ret nedenlerinde genel olarak karşımıza &ccedil;ıkan sebepler ise ;</p><ul><li>Finansal durumun yetersiz g&ouml;r&uuml;lmesi</li><li>Daha &ouml;nce yurtdışı seyahatlerinin olmaması</li><li>Başvurunun amacının net olarak a&ccedil;ıklanmamış olması</li><li>Dosyanın k&ouml;t&uuml; hazırlanmış olması</li></ul><p><br></p><p>Bunun yanında vize başvurularında maalesef tek bir metod bulunmamaktadır. Her başvurunun kendine g&ouml;re dinamikleri vardır ve kişinin &nbsp;profiline g&ouml;re ilerlemek gerekir. Bu y&uuml;zden bir başkası i&ccedil;in pozitif sonu&ccedil;lanan bir dosya sunumu sizin i&ccedil;in aynı sonucu vermeyebilir. &Ccedil;oğunlukla dosyalarda d&uuml;zg&uuml;n analiz yapılmamış olması ve gereken ek evrakların sunulmaması negatif sonu&ccedil;lar getirebiliyor, vize başvurularına sadece evrakları toplayıp, konsolosluğa sunmak olarak ilerlememek gerekmektedir.</p><p><br></p><p><br></p>

<p>T&uuml;rkiye&apos;nin her şehrinden başvurularınızı bizim aracılığımızla yapabilirsiniz. Evraklarınızı kargo veya mail &nbsp;yoluyla bize g&ouml;nderebilir ve işlemlerinizi başlatabilirsiniz.</p><p>Parmak izi uygulamasına ge&ccedil;ildiği i&ccedil;in 18 yaş &uuml;st&uuml; başvuranların sadece parmak izi vermek i&ccedil;in İstanbul veya Ankara &apos;ya gelmeleri zorunludur.&nbsp;</p><p><br></p>

<p>Vize &uuml;creti başvuru yaptığınız kategoriye g&ouml;re değişmektedir.</p><p><br></p><p>Kanada &Ouml;ğrenci Vizesi (6 Ay&apos;a Kadar) &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; : 185 CAD</p><p>Kanada &Ouml;ğrenci Vizesi( 6 Aydan Fazla) &nbsp; &nbsp; &nbsp;: &nbsp;235CAD</p><p>Kanada Turist Vizesi &Uuml;creti &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;: 185 CAD</p><p>Kanada Akraba / Arkadaş Ziyaret Vizesi &nbsp; &nbsp; &nbsp;: 185 CAD</p><p>Kanada Ticari/İş Vizesi &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; : 185 CAD</p><p><br></p><p><br></p>

<p>Yeşil Pasaport sahipleri Kanada&apos;ya vize başvurusu yapmak &nbsp;durumundadırlar ve diğer pasaport sahipleri gibi &nbsp;gerekli evraklar toplamaları gerekmektedir.</p>

<p>Kanada Turist Vizeleri genellikle pasaport s&uuml;reniz kadar verilmektedir.</p><p>Bu durumda pasaport s&uuml;reniz 10 yıl ise 10 yıllık vize alabilmektesiniz.</p><p><br></p><p>Kanada &ouml;ğrenci vizeleri, eğitim programlarının s&uuml;resi kadar verilmektedir fakat Kanadadan uzatılabilmektedir.</p><p>Ge&ccedil;ici Ziyaretci Vizesi kapsamındaki 6 ay altı &ouml;ğrencileri maksimum 6 ay olarak d&uuml;zenlenmektedir.</p>