+90 216 347 00 42
Login / Register

Kanada Vizesi

c06(1)                                         

ONLINE KANADA VİZESİ, TÜRKİYE’NİN HER YERİNDEN BAŞVURULARINIZI ALIYORUZ !

Kanada Turist Vizesi Gerekli Evraklar

  •  İstanbul dışından başvuru yapmak isteyen yolcular kesinlikle, başvurularını hızlı bir şekilde aracılığımız ile gerçekleştirebilirler. Kanada vizeleri ortalama 4 gün içerisinde sonuçlanmaktadır. Başvurularınız online olarak işleme alınabilmektedir.

 

  • En az 1 yıl geçerli pasaport (pasaportunuz yoksa başvuru için http://epasaport.gov.tr/ sayfasınız ziyaret ediniz.
  • Varsa eski pasaportlarınız
  • Daha önce aldığınız vizelerin kopyası
  • Başvuru Formları ( Tarafımızdan yapılacaktır)
  • 1 adet son 3 ay içinde çekilmiş 35 X 45 cm beyaz fonlu vesikalık fotoğraf (boyun ve kulaklar görünecek şekilde)
  • Vize başvuru ücreti (132.20 CAD )
  • Otel ve Uçak Rezervasyonları (Tarafımızdan yaptırılacaktır)
  • Seyahat amacınız ile ilgili dilekçe ( Örneği tarafımızdan verilecektir)
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneği ( Eğer masraflarınız başkası tarafından karşılanacaksa)
  • Kimlik fotokopisi

Finansal kapasitenizi gösterir evraklar;

 ÇALIŞANLAR

  • Antetli Kâğıda İmzalı İzin Yazısı (İşyerinden izin yazısı – İngilizce)
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Sigortalı işe giriş bildirgesi
  • Maaş Bordrosu 3 aylık ve SGK hizmet dökümü olmayanlar kontratlarını göstermeli
  • Şahsi banka hesabınız güncel ve bankadan imzalı, kaşeli olmalı
  • Kira geliri, tapu gibi yan gelirler.

ÖĞRENCİLER

  • Öğrenci Belgesi
  • Size ve/veya ailenize ait banka hesap cüzdanı; ailenizde çalışan kişilere ait maaş bordroları ( eğer aileniz kendi işini yürütmekte ise iş yeri ile ilgili vergi levhası, faaliyet belgesi, kuruluş gazetesi ve imza sirküleri fotokopileri gerekir) , varsa gayrimenkullere ait tapular, araba ruhsatı ve varsa kira gelirini gösteren belgeler)
  • Ebeveynlerin durumuna göre gerekli evraklar

 İŞVERENLER

  • Antetli Kâğıda Dilekçe
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Randevu Onayı ( Tarafımızdan alınacaktır )

*18 yaş altı öğrencilerin anne ve baba tarafından izinli noter onaylı muvafakatname getirmeleri gerekmektedir.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.