+90 216 347 00 42
Login / Register

İtalya Vizesi

İtalya Turistik Vize İçin Gerekli Evrak Listesi
 En az 6 ay geçerli pasaport ( Pasaportunuzda en az iki adet boş vize sayfası bulunmalı ve pasaportun alınış süresinin 10 yıldan fazla olmaması gerekmektedir.)
 Kimlik Fotokopisi, Pasaport fotokopileri
 2 adet arka fonu beyaz vesikalık önden çekilmiş fotoğraf
 18 yaş doldurulmamış ise anne ve babadan muvafakatname
 Otel, uçak rezervasyonları (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
 Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
 Banka Hesap Cüzdanı, Tapu, Araç Ruhsatı gibi maddi gelir durumunu özetleyen evraklar ( banka hesap dökümleri imzalı ve kaşeli olacak-banka imza sirküleri ile)
 Ticari Ziyaretler için Davetiye
 Aile ziyaretleri için ilgili ülkeden davetiye son 3 aylık gelir belgeleri (maaş bordosu, kira kontratı veya ev tapusu) ve Türkiye’den Vukuatlı nüfus kayıt örneği
 Konsolosluk ödemeleri peşin yapıldığından, Vize Ücretleri evraklar ile birlikte gönderilmelidir.
Ayrıca;
İŞVERENLER
 Antetli Kâğıda Dilekçe (İngilizce ya da Türkçe olmalı)
 İmza Sirküleri
 Vergi levhasının fotokopisi- yeni tarihli (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
 Faaliyet Belgesi (Max. 3 aylık) – yoksa bağlı bulunan odadan kayıt yazısı
 Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
ÇALIŞANLAR
 Antetli Kâğıda Dilekçe (İngilizce ya da Türkçe olmalı)
 İmza Sirküleri
 Vergi levhasının fotokopisi –yeni tarihli(vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
 Faaliyet Belgesi (Max.3 aylık) – yoksa bağlı bulunan odadan kayıt yazısı
 Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
 Sigortalı işe giriş bildirgesi
 Maaş Bordrosu 3 aylık – imzalı ve kaşeli olacak.
 Sgk hizmet dökümü
EV HANIMLARI
 Dilekçe (İngilizce ya da Fransızca olmalı)
 Eşinin ya da ailesinin durumuna göre gerekli evraklar
 Evli ise evlenme cüzdanı
ÖĞRENCİLER
 Öğrenci Belgesi
 Ebeveynlerin durumuna göre gerekli evraklar
 18 yaş altı çocuklar- anne ve baba beraber noter onaylı muvafakatname ve İDATA vekaletname formu istenmektedir.
İtalya vize harcı : 189 tl + İDATA Bedeli 92 tl. = 281 tl – Tüm ödemeler vize merkezine nakit ödenmektedir.
Tigro Education Consultancy servis ücreti 100 TL olarak belirlenmiştir. Sigorta bedelleri kalınacak süreye göre değişmektedir.
Ortalama işlem süresi 3 gün olup ilk başvurularda ve özel durumlarda süreç uzayabilir. Bizimle irtibat kurarak konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.