+90 216 347 00 42
Login / Register

Hollanda Vizesi

Hollanda Turistik Vize İçin Gerekli Evrak Listesi
En az 6 ay geçerli pasaport ( Pasaportunuzda en az iki adet boş vize sayfası bulunmalı ve pasaportun alınış süresinin 10 yıldan fazla olmaması gerekmektedir.)
Kimlik Fotokopisi, Pasaport fotokopileri
2 adet arka fonu beyaz vesikalık önden çekilmiş fotoğraf
18 yaş Doldurulmamış ise anne ve babadan muvafakatname
Otel, uçak rezervasyonları (Tarafımızdan yapılacaktır.)
Seyahat sağlık sigortası (Tarafımızdan yapılacaktır.)
Banka Hesap Cüzdanı, Tapu, Araç Ruhsatı gibi maddi gelir durumunu özetleyen evraklar
Ticari Ziyaretler için Davetiye
Aile ziyaretleri için davetiye son 3 aylık gelir belgeleri (maaş bordosu, kira kontratı veya ev tapusu) ve Türkiye’den Vukuatlı nüfus kayıt örneği
Konsolosluk ödemeleri peşin yapıldığından, Vize Ücretleri evraklar ile birlikte gönderilmelidir.
Ek olarak;
İŞVERENLER
Antetli Kâğıda Dilekçe
İmza Sirküleri
Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
ÇALIŞANLAR
Antetli Kâğıda Dilekçe (İngilizce ya da Fransızca olmalı)
İmza Sirküleri
Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık)
Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
Sigortalı işe giriş bildirgesi
Maaş Bordrosu 3 aylık ve Sgk hizmet dökümü
EV HANIMLARI
Dilekçe (İngilizce ya da Fransızca olmalı)
Eşinin ya da ailesinin durumuna göre gerekli evraklar
Evli ise evlenme cüzdanı
ÖĞRENCİLER
Öğrenci Belgesi
Ebeveynlerin durumuna göre gerekli evraklar
Hollanda vize ücreti : 203TL , VFS- Vize Servis Ücreti 81 tl. – Tüm ödemeler vize merkezine nakit ödenmektedir.
Tigro Education Consultancy servis ücreti 100 TL olarak belirlenmiştir. Sigorta bedelleri kalınacak süreye göre değişmektedir.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.