+90 216 347 00 42
Login / Register

Fransa Vizesi

Fransa Turist Vizesi İçin Gerekli Evrak Listesi
 En az 3ay geçerli pasaport ( Pasaportunuzda en az iki adet boş vize sayfası bulunmalı ve pasaportun alınış süresinin 10 yıldan fazla olmaması gerekmektedir.)
 Kimlik Fotokopisi, Pasaport fotokopileri
 2 adet arka fonu beyaz vesikalık önden çekilmiş fotoğraf (35*45 mm )
 Otel, uçak rezervasyonları (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
 Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
 Şahsın Banka Hesap Cüzdanı, Tapu, Araç Ruhsatı gibi maddi gelir durumunu özetleyen evraklar ( banka hesap dökümleri imzalı ve kaşeli olacak-banka imza sirküleri ile) Şirket banka hesap bilgileri son döneme ait
 Seyahat ve konaklama giderleri karşı taraftan karşılanacaksa bunu gösterir belge
 Aile ziyaretleri için ilgili ülkeden davetiye son 3 aylık gelir belgeleri (maaş bordosu, kira kontratı veya ev tapusu) ve
 Vukuatlı nüfus kayıt örneği ( her başvuran adına ayrı alınmalı)
 Konsolosluk ödemeleri peşin yapıldığından, Vize Ücretleri evraklar ile birlikte gönderilmelidir.
Ayrıca;
İŞVERENLER
 Antetli Kâğıda Dilekçe (İngilizce ya da Türkçe olmalı- örnek verilecektir)
 İmza Sirküleri
 Vergi levhasının fotokopisi- yeni tarihli (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
 Faaliyet Belgesi (Max. 3 aylık) – yoksa bağlı bulunan odadan kayıt yazısı
 Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
 Bağkur hizmet dökümü
ÇALIŞANLAR
 Antetli Kâğıda Dilekçe ( İngilizce ya da Türkçe olmalı, örneği verilecektir)
 İmza Sirküleri
 Vergi levhasının fotokopisi –yeni tarihli(vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
 Faaliyet Belgesi (Max.3 aylık) – yoksa bağlı bulunan odadan kayıt yazısı
 Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
 Sigortalı işe giriş bildirgesi
 Maaş Bordrosu son 3 aylık – imzalı ve kaşeli olacak.
 SGK hizmet dökümü
 SGK işe giriş bildirgesi
 SGK’lı değilse noter onaylı iş akdi
 İşverenden izin yazısı ( İngilizce ya da Türkçe olmalı, örneği verilecektir)
EV HANIMLARI
 Dilekçe (İngilizce veya Türkçe olmalı)
 Eşinin ya da ailesinin durumuna göre gerekli evraklar
 Evli ise evlenme cüzdanı
ÖĞRENCİLER
 Öğrenci Belgesi
 Ebeveynlerin durumuna göre gerekli evraklar
 Masrafları karşılayacak kişi tarafından verilecek imzalı yazı (örneği verilecektir)
 Vukuatlı nüfus kayıt örneği
 Muvafakatname ( hem anne hem baba tarafından alınmalıdır)
 Öğrenciler eğer turistik geziye okul tatil tarihleri dışında çıkıyorsa okullarından izinli olduklarına dair yazı almalıdırlar.

Fransa vize harcı 6-12 yaş için 35 euro, 12yaş üstü için 60 eur. Hizmet bedeli 26 euro, tüm ödeme Euro olarak alınmaktadır.
Tigro Education Consultancy servis ücreti 100 TL olarak belirlenmiştir. Sigorta bedelleri kalınacak süreye göre değişmektedir.
Ortalama işlem süresi 4 gün olup ilk başvurularda ve özel durumlarda süreç uzayabilir, Bizimle irtibat kurarak konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.