+90 216 347 00 42
Login / Register

Dubai Vizesi

 

  • Dubai vizeniz için herhangi bir evrak hazırlamanıza yada Konsolosluğa gitmenize gerek yok.
  • EVRAKSIZ olarak yapacağımız başvurunuz sonucunda Vizeniz 24-48 Saat sürecinde hazır.
  • Vize süreniz 58 gün geçerliliği olan, 29 gün kalış müsadeli, tek girişli vizedir.
  •  Alacağımız vize ile hiçbir kısıtlama olmaksızın istediğiniz  havayolu şirketi ile seyahatinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  •  Online Dubai vizeniz sadece Dubai ile sınırlı değildir, tüm Birleşik Arap Emirlikleri’nde (Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah, Umm al-Quwain) geçerlidir.
  • Konsolosluk vize bedeli dahil toplam ödeyeceğiniz tutar  120 USD’dir.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.