+90 216 347 00 42
Login / Register

Çekya Vizesi

Çekya Turistik Vize İçin Gerekli Evrak Listesi
 En az 6 ay geçerli pasaport ( Pasaportunuzda en az iki adet boş vize sayfası bulunmalı ve pasaportun alınış süresinin 10 yıldan fazla olmaması gerekmektedir.)
 Kimlik Fotokopisi, evli olan kişiler için mutlaka evlilik cüzdanı  35×40 mm ölçülerinde son 6 ay içerisinde çekilmiş, arka fonu beyaz 2 fotoğraf  Pasaport fotokopileri, vize ve mühürlerin olduğu sayfaların fotokopileri  18 yaş doldurulmamış ise anne ve babadan muvafakatname  Otel, uçak rezervasyonları, (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)  30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası ,  Banka Hesap Cüzdanı son 3 ay güncel hesap hareketlerini göstermeli- Kalınacak her gün için minimum 100 TL hesapta gösterilmelidir. ( ıslak imza- kaşeli, banka sirküleri ile alınmalı)  Kredi kart önyüzü fotokopisi, kart ekstrelerinin fotokopisi  Tapu, Araç Ruhsatı, kira geliri gibi maddi gelir durumunu özetleyen evraklar
Ayrıca;
İŞVERENLER
 Antetli Kâğıda Dilekçe (İngilizce ya da Türkçe olmalı)
 İmza Sirküleri
 Vergi levhasının fotokopisi- yeni tarihli (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
 Faaliyet Belgesi (Max. 3 aylık) – yoksa bağlı bulunan odadan kayıt yazısı
 Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
 4B Bağkur dökümü
ÇALIŞANLAR
 Antetli Kâğıda Dilekçe (İngilizce ya da Türkçe olmalı)
 Şirketinin antetli kağıdına yazılmış, seyahat tarihlerinin belirtildiği işveren mektubu ve/veya izin onayı (ıslak imza kaşeli)
 Şirketin imza sirküleri, son 6 ay içerisinde alınmış ticaret odası kaydı,vergi levhasının fotokopisi –yeni tarihli(vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu), Faaliyet Belgesi (Max.3 aylık) – yoksa bağlı bulunan odadan kayıt yazısı, Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
 SGK işe giriş bildirgesi
 SGK hizmet dökümü ( güncel)
 Maaş Bordrosu 3 aylık – imzalı ve kaşeli olacak
EV HANIMLARI
 Dilekçe (İngilizce ya da Fransızca olmalı)
 Eşinin ya da ailesinin durumuna göre gerekli evraklar
 Evli ise evlenme cüzdanı
ÖĞRENCİLER
 Öğrenci Belgesi (ıslak imzalı, kaşeli)
 Ebeveynlerin durumuna göre gerekli evraklar
 18 yaş altı çocuklar- anne ve baba beraber noter onaylı muvafakat name
EMEKLİLER
 Emekli maaşını gösterir belge (güncel banka hesap özeti veya emekli cüzdanı)(ıslak imza kaşeli)  Emekli kartı
Türk vatandaşı olmayanlar için Türkiye’de oturma ve çalışma izni( dönüş tarihinden itibaren 3 ay daha geçerli olması gerekmektedir.)

Çekya vize harcı : Nakit 80 Euro’dur.
Tigro Education Consultancy servis ücreti 100 TL olarak belirlenmiştir. Sigorta bedelleri kalınacak süreye göre değişmektedir.
Ortalama işlem süresi 15 gün olup ilk başvurularda ve özel durumlarda süreç uzayabilir. Bizimle irtibat kurarak konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.